A Profi Műhelyről

Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy az eddig csak magánszemélyek által látogatott tréningeket vonzóvá tegyük az üzleti élet szereplői számára is. Ennek érdekében akkreditáltattunk néhány olyan képzést, amely eddig hiányzott az üzleti világ számára ajánlott tanfolyamok palettájáról. Már több mint 10 éve vagyunk jelen a hazai tréningpiacon. Trénereink és coachaink tapasztalata és tudása nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét.

A saját fejlesztésű programok figyelembe veszik a hazai vállalkozói környezetet is. Fejlesztéseink során a személyes fejlődés és a változásmenedzsment területén kiváló eredményeket elért szerzők munkái is inspiráltak bennünket.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy rendszeresen meghívjunk külföldi trénereket a személyes és szervezeti változás témakörében. Így a tréningek résztvevői még szélesebb ismeretanyaggal és eszköztárral gazdagodhatnak.

Sztárvendégeink között szerepel: Charles Faulkner, Tom Best, Nick Kemp, Andrew T. Austin.

 

A VÁLTOZÁS hírnökeiként meggyőződésünk, hogy lehet gyorsan és könnyen nagy horderejű és tartós változást elérni mind egyéni, mind szervezeti szinten.

 

Design & webmaster: Rák Kálmán