Küldetés iránytű

Az NLP Akadémia PL-5358 lajstromszámon akkreditált programja.

„Egy vállalkozás egy sorsközösség is egyben, amelyben az azt alkotó emberek egyéni sorsa fejeződik ki, egyéni, személyes sorsunkat ezekben a közösségekben összekötjük, összekapcsoljuk társaink sorsával, és ezáltal segítjük egymást küldetésünk megvalósításában.”

Takáts Péter

A legtöbb embernek nincs küldetéstudata. Helyette foglalkozása, karrierje van. Küldetésed lényed legmélyén rejtőzik, és csak belülről ismerheted meg. Nemcsak a híres embereknek, hanem mindenkinek van küldetése. A te küldetésed senki nem töltheti be helyetted. Akkor is hat, ha ezt nem hiszed, akár rosszul érzed magad a bőrödben, akár boldogan éled az életed.

Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a gondolatok és kapcsolatba akarsz kerülni legmélyebb értékeiddel, vágyaiddal, képességeiddel, gyere el KÜLDETÉS IRÁNYTŰ tréningünkre!

A Küldetés iránytű program két hétvégéje alatt, illetve az azok közötti önálló belső munka egy hónapos időszakában felfedezheted küldetésedet, és ha már ismered, továbbfejlesztheted, finomíthatsz rajta.

Mi is az a küldetés?

A küldetés egy érzés, egy cél, amely ellenállhatatlanul vonz a jövőd felé.  Néha nagy, átfogó, sőt nagyszabású. A küldetés mindenekelőtt ÖRÖM! Ha láttál már embereket örülni, biztos lehetsz benne, hogy valami olyannak örültek éppen, amivel közelebb kerültek küldetésük teljesítéséhez, akár tudtak róla, akár nem.

A tréning első hétvégéje a nagy vízióról szól. Feltárul előtted küldetésed, amelyet lehet, hogy már ismersz, vagy csak sejted. Ez a tréning legfontosabb mozzanata. Minden más erre és e köré épül.

Miután megérintett küldetésed, érdemes elgondolkodni, hol is tartasz most. Majd egy hónapod lesz rá, hogy megvizsgáld szerepeidet. Rendelkezel-e minden olyan szereppel, amely szükséges küldetésed megvalósításához? Sorra veszed kapcsolataidat is – munkádat, családodat, barátaidat  - és megvizsgálod őket külön-külön, kinek milyen szerepe van most az életedben, és kinek milyen szerepet szánsz küldetésedben. Ki az, aki támogat és ki az, aki korlátoz?

A szerepeid és kapcsolataid vizsgálata önálló munka. Egy hanganyag kísér végig ezen az úton. Szükség esetén egyéni konzultációra is van lehetőség.

Csak akkor érdemes továbblépni, ha alapos munkát végeztél. A tréning záró két napján küldetésvezérelt célokat tűzöl ki. Ha hiányoznak szerepek a megvalósításhoz, új szerepeket alakíthatsz ki. Ellenállhatatlanul vonzó céljaidhoz akciótervet készíthetsz és még arra is gondoltunk, ha véletlenül csüggednél…

Ha ismered a küldetésed, a saját céljaidat követed, örömmel tölt el a folyamat és a végeredmény egyaránt. Életutad olyan szenvedéllyel tárul eléd, amely lényed minden idegszálát energiával tölti fel.


Akik már elvégezték a Küldetés iránytű tréninget, így számolnak be:

„Amióta rész vettem a Küldetés iránytű programon, azóta energikusabban élem a mindennapjaimat. A munkámban sokkal később érzem a fáradságot és még több figyelemmel és szeretettel tudok az emberek felé fordulni. Valahogyan erőteljesebbek az előérzeteim, intuícióim és tisztábbá tudtam tenni a kapcsolataimat másokkal. A kevésbé energiadús szakaszaim pedig sokkal rövidebbek és hamarabb nyilvánvalóvá válik számomra mind a saját felelősségem, mind az a lépés ami kivezet ebből az állapotból. A létrehozott örömkollázs és küldetés kisfilm annyira erőteljes, hogy könnyen tudok a segítségükkel erőforrásos állapotba kerülni.”

rmargo.hellinger@gmail.com

Mielőtt jelentkeznél erre az akár „sorsfordító” programra, érdemes megfontolni a következőket:

Mi történne, ha rájönnél arra, hogy nem a küldetésed által vezérelve élsz, azaz sem a jelenlegi beosztásod, sem az a munka, amit végzel, nincs összhangban megtalált küldetéseddel? Ha esetleg úgy döntenél, hogy ideje belevágnod küldetésed megvalósításába, és akár otthagynád jól fizető munkahelyed, az ilyen vagy hasonló döntésekért, még ha a tanfolyam inspirálta is, felelősséget nem vállalunk.

Ajánljuk a tréninget, ha éppen váltani szeretnél, mert úgy érzed, hogy nem elégít ki jelenlegi munkahelyed, nem tudod kamatoztatni tudásodat, már nem jelent kihívást számodra, és szívesen kipróbálnád magad más területen, más munkakörben.

Nagy segítség lehet pályakezdő fiataloknak is, akik nemcsak „zsíros” állásra vágynak, hanem meg akarják valósítani álmaikat. Érdemes megbizonyosodni arról, hogy a vágyaid összhangban vannak-e életfeladatoddal. Te lehetsz az a szerencsés, aki olyan munkahelyet, olyan sorsközösséget választhatsz, ahol támogatnak küldetésed beteljesítésében.

Csak az jelentkezzen erre a tréningre, akinek van ideje és energiája saját céljaival, értékeivel, a világban betöltött helyével, szerepével foglalkozni. Ez az út nem mindig könnyű. Éppen emiatt határolódunk el a változás eredményétől, amely minden résztvevő számára teljesen egyedi lesz.


Meghirdetett tréningek:  


Jelenleg nincsen meghirdetett tréning.

Design & webmaster: Rák Kálmán